Posted in Foodylicious

Gagahnya dia

Burp…Alhamdulillah.(bluekkss..bau tak best)…Tadi dinner makan durian. Memang dah craving (walhal bulan lepas dah makan 3 biji 2 orang kan).. Hari ni bile kawan ajak makan..Amboi amboi laju je. Makan durian sebagai juadah makan malam. Ye. Durian semata!. Jangan macam-macam. Ni dah minum air sampai kembung. Jangan demam esok dah la..

Tadi memang ada snap photo masa kat stall durian. Malas nak upload. Buruk perangai heh. Tu la.. memang tak baik makan kalau kenyang sangat..Ni la jadinya. Terang-terang dah nampak keburukan. Ish Ish Ish

Makan durian yang isinya tebal-tebal. Memang asyikkk!.. RM15 SEORANG  ALL YOU CAN EAT. RM45 untuk 3 orang dan habiskan 8 biji. Kesemua lapan biji sedap-sedap okay. Lagi untung makan macam ni compare dengan beli ikut timbang. Tapi, disadvantage dia..segila mana pun kau kuat makan durian, memang tak boleh makan banyak, sebab dia gassy. Jika beli timbang, tak habis boleh masuk peti ais..Buat bubur cicah roti ke kan.. Eh eh..dah dah..berangan habis. Yang ni kalau tak habis, tak boleh bawak balik.

Oh oh..Member belanja sebab dia dapat Employee Of The Year. 5 tahun dia dah kerja, sekali pun dia tak pernah amik MC.. dia tak pernah amik EL. Korang ada macam tu? Dia yang gagah macam harimau kan??

Ternganga bile tahu dia sangat passion dengan kerja. Oh oh. Dia kerja kat hospital. Dia rasa nak demam jer, terus amik injection. Power..power.. Dalam satu hospital tu, dia dikira yang terbaik sebab ada ‘that strenghts’. Perghh.. Contoh yang bagus ni.,

Tu je nak bebel. Nak sambung minum air banyak-banyak.

Nite2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s