Posted in Happy Family

Kakak!

Sunday night  duduk diam-diam kat rumah. Dari petang tadi duduk sorang. Housemate sorang kerja. Sorang lagi balik kampung. Bluurgghhhhh

Baju untuk seminggu dah siap iron *muka-bangga*

TV ada je cerita tapi tak nak tengok ah.. Duduk dalam bilik. Cuaca sejuk sebab hujan. On radio dan layan mix fm. Lagu semua jiwang karat tak hengattt.. Dang! Pehal lagu semua leleh weh. Esok nak kerja kan??? Kasik la lagu semangat sikit please….(padan la dengar mix.. memang ar lagu camtu kan…)

~Dari Wonderwall ke Never find a love like this ke blue eyes ke If I Ain’t Got You..

Tak tahu nak cakap dengan siapa, terus call kakak. (mood jiwang, tapi call kakak?? Hahahha) Selamber je kacau dia kan.. Friday night dia ada call tapi tak jawab. Ahad baru return call. Hahaha.. Lupa aaarrr. Borak dengan dia dan update apa yang patut.

Ija : Kenapa kakak call  Jumaat aritu? Ija tak jawab aar..Sorry2..

Kakak : Owhh.. Kawan kakak tanya pasal setting Broadband.. Tapi dia dah setelkan dah.. Kakak tak nampak so tak boleh tolong..

Ija : Kawan kakak kat mana??

Kakak : Dia ada kat Bangi

 

Kakaaaaaaaaaaaaaakkk. Whatttttttt??? Nak tanya pasal broadband pulak??? Rasa nak jerit jer.. Tapi sengeh jer. Muka maintain habis cool masa cakap kat telefon.

Ni bukan 1st time kakak tanya hal-hal IT. Dah banyak kali juga..Dia yang ada Master IT bagai.. tapi..suka tanya adik dia yang amik accounts. Saya kerja di company IT tapi hakikatnya saya budak finance yang deal dengan numberssss setiap hari. Oh oh saya ada banyak kawan-kawan yang terror bab IT, maka senang tanya.

Comel jer kakak yang suka tanya macam-macam. Sebab tu kakak pandai kan?.. Wasehh.. Selamber puji kakak sendiri pandai🙂 (Ini blog saya, lalu saya suka hati saya mahu puji siapa ^_~ )

Kakak kesayangan!!!

Kakak pun sayang saya heh.. Ker.. terpaksa hug😛

2 thoughts on “Kakak!

    1. Jangan tanya kenapa sampai sekarang pipi tak boleh kurus2.haha..

      Lizzam..lizzam… Buat keje weh !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s