Posted in Movie Buff

Demam bola vs Demam twilight saga

Demam FIFA dah nak berakhir ahad ni. This round sokong Argentina tapi kalah dengan German pula. Hoh. So, esok malam akan tengok game German – Uruguay. Sunday pula akan tengok Spain – Holland. Sebab game awal pagi, dah plan hari Isnin nak work from home je la. Mesti bos boleh agak kan apesal wfh. Hoh. This week dah hari-hari datang ofis ye bos.

Erm..sebenarnya sudah dapat job offer dari company lain..Tapi job scope lari la dari pure accounts. Bagaimana ini?. Confuse ar. L So, masih belum decide. Confirm memang kene struggle la sebab kene belajar benda baru. Oh oh. Exposure memang akan dapat banyak-melimpah-ruah tapiiiiiiiiiii Sekejap fikir sekarang dah comfy abis ni. Dah boleh handle dengan baik. Nanti kene work hard..Keje lama-lama..Tak boleh lagi work from home…Uwaaaaaaaaaa

Ada masa lagi untuk fikir baik-baik.. Tenang..tenang…

Demam Eclipse memang dah lama start. Indah memang dah racun awal-awal. Dia dah masukkan semua OST-Eclipse dalam laptop pastu suruh dengar. Besides. Dia paksa kitorang semua naik kereta dia sebab dia nak suruh kitorang dengar OST Eclipse gak.. Walaweyyy… Dia  baca buku twilight saga. So, vampire macam dah influence dia. Haha. Aku pun beli buku tu..tapi tengok cover je. Pastu terus pass kat adik. Haha.. Takde perasaan pun nak baca. Bukan tu jer, dia siap send lagi wallpaper Eclipse. Daaaaaaaaaannn… wallpaper desktop sekarang adalah eclipse yer. Miahaha..Smart abis ada Bella, Edward dan Jacob. Ticket dah beli seminggu awal.. Nanti akan tengok movie bersama. Woweeee..

Few people cakap girls..mesti suka Jacob..Alasannya sebab badan sasa yo! Oh.. serupa macam mamat-mamat kat gym.. Haha. Penat diorang bikin so that badan boleh jadi camtu. Minum protein, work out sampai urat tangan kaki tengkuk nak terkeluar, jogging sampai bergegar treadmill..Peluh yang ada kat towel dah boleh perah woooo.. Euuwwwwww…

Aku lagi suka Edward. Indah pun..Haha..Whaatttt? Dia cold? Dia pucat? Dia macam lembik? Tak kisah pun😛

Happy weekend everyone🙂

2 thoughts on “Demam bola vs Demam twilight saga

  1. indah dah kena gigit dengan vampire kot. dengar kata area rumah dia byk nyamuk..hehe

    cakap dengan indah.kat cineleisure ada 6hrs marathon twilight saga aritu…dia tak pi ke?

    1. haha..demam tak kebah kebah lagi.. dah cakap dengan dia dah.. 6hrs tengok the cullens and the wolves? *pengsan*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s