Posted in Knowledge

Excited

Ni over jakun dengan kedai buku baru yang murah.. Buku macam kat MPH/Borders/Times.. tapi harga less 70% dari buku yang sama kat kedai2 tersebut..
Lepas Nina (housemate) kecoh-kecoh pasal kedai ni, aku pun takde plan weekend, terus shoot ke Amcorp Mall..
Parking full..Wasehh.. (Dulu masa pegi..Amcorp Mall ni macam kosong jer)
Sekarang..Happening sudah.. Mungkin dek kerana Flea Market..Mungkin….

Tak tanya Nina apa nama kedai.. Kedai tingkat berapa..
Redah jer
Jenuh jugak la sebab pegi setiap floor kan
Sebab..kedai dia atas sekali
Dang!

Dengan kesungguhan yang ada..
Akhirnya jumpe jugak kedai buku tu
Sampai-sampai jer..
Rambang mata okay

Yang ni nak..Yang tu nak..Kejap baca sinopsis yang ni best..Pastu belek buku lain..yang tu best pulak.. Aishhhh.. Tenang..tenang..  Jangan tamak..

Dah la semua muraaaaaaaaaaahhh sangat
Kalau nak tengok.. kat SINI..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s