Posted in Places everywhere

Merlion

Angah ajak pegi New Zealand. Berapa ribu kene simpan baru boleh pegi sana? Erksss.. Ticket kapal terbang pun dah berapa kan. Air Asia dah buat penerbangan pegi India, Australia, China.. Bile nak launch untuk ke NZ pula? NZ sebelah je dengan Aussie kot..Cepat ah!.. Nanti boleh pegi jalan-jalan kat sana.. Dang!  

Last weekend pegi Singapore. (Ni je yang mampu..) Tsskkk… Ingatkan mak abah tak bagi. Dah beli ticket flight and book hotel. Dah setel semua2..baru tanya. Masa tu redha je la. If abah tak bagi, tak pegi weyyy.. Dah besar pun nak tanya lagi eh.. Aishhh..Mana ada manja ah. Ni procedure untuk ke mana-mana..Hua hua hua. If apa-apa jadik, bahaya okay..Salah satu langkah keselamatan ni..

Pegi berempat dengan Nunu, Mekay and Sue..

Jalan. Jalan. Jalan

Pendapat aku tentang Singapore..

Bersih, Cepat dan Mahal.

 Tempat yang paling digemari ialah Clarke Quay. Lawa woh.

Kat bawah ada few pictures. Semua rembat dari Nunu.. Thanks Nunu

2 thoughts on “Merlion

  1. u stay kt hotel mane ye?ok x rate hotel tu?recommended or not?
    ade ape2 tips x..heheee,nk g singapore gk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s