Posted in Life Story

i’m the one for you, ur the one for me

Sambil mengadu kat blog ni, layan lagu Soko……….

 

Ya Allah, apalah ujianMu hari ini

Dari awal pagi hingga lewat petang

Macam-macam

Saya sakit gigi, saya sakit hati, saya sakit otak

 

Saya nak raya laaa

Saya taknak kerja sungguh-sungguh lagi

Saya nak raya mood ON Jumaat ni

Tapi tak boleh kannnnn

Sebab hal tadi, saya melarikan diri dari ofis

EMERGENCY

Tak boleh nak fokus kerja

Terima kasihla kepada orang yang buat saya tunggang-langgang itu

Saya dah rasa nak terbalik-balik tadi

Kusut dan Serabut

 

Nunu cakap muka saya dah nak nangis

(Helloo…muka tetap maintain wohhh, siap boleh buat lawak dengan neighbour cubicle Nunu lagi kan..)

Saya tinggalkan laptop kat ofis dengan keadaan ternganga

Thanks to Nunu sebab kutip laptop saya bawak balik rumah

 

Alhamdulillah semuanya setel lewat petang tadi

Esok saya kene cover kerja petang ni

Sedey sehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 

Mahu tidur

Esok nak banting tulang lagi

 

Ya Allah, permudahkanlah segalanya..

Aminnnnn

 

 

28Ramadhan…

4 thoughts on “i’m the one for you, ur the one for me

  1. awat cik ja??? ape yg dh jadi? call me if u need anything ye…aku smpai subuh esok je bleh di contact..selepas tu sudah msk kawasan siam..huhu..selase aku blk sini blk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s