Posted in Bunch of friends

Tiga campur Satu

Semalam keluar dengan mekay, nunu and indah kat One Utama

Jalan-jalan cari kasut raya tapi tak jumpe yang berkenan

Choosy sangat… end up tak beli apa pun

Jalan-jalan kat center court..

Banyak seh baju raya, kuih raya, macam-macam benda untuk raya

Tak beli apa gaaakkk

Pastu tak larat jalan-jalan dah walhal baru jam 6.15 petang

 

 

Cadangan dari Indah..berbuka puasa kat Deli France

“Errr…..errrr……Deli France?….apa yang menarik???” (Selama ni hanya akan tapau baguette dan makan kat rumah jer)

Indah berjaya convince kan kami, jadi sebulat suara bersetuju berbuka kat sana..

Kalau tak dengar cakap, memang nak kene la kan..

 

Before berbuka, muka sorang-sorang..pucat..macam 3 hari tak makan..

Nak window shopping pun tak mahu dah

Maybe kerja kuat, bersungguh-sungguh di ofis sehingga energy tinggal berapa percent

deli 2

Owhh..Tu gambar lepas berbuka..

Sorang-sorang muka kekenyangan..gembira semacam

 

Alhamdulillah..

Syukur

 

 
Kasut raya tak jumpe takpe lah kan..Macam la pegi berjalan ke mana-mana..Walhal duduk rumah je pun..
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s