Posted in Bunch of friends

Gatal sebab tu Garu

Garu kaki

Garu tangan

Garu telinga

Gatal la

Nyamuk banyak

(Weh…dah mandi la tadi)

 

Spot ni je yang ada 2 plug

Redha dan pasrah segala

Garu gatal pun tahan jugak la

 

Nunu ajak teman dia buat kerja kat PappaRich.

Sebagai bukti persahabatan, maka dengan rela hati saya pun follow dia.

Motip konon nak buat kerja

On laptop jer, haaa…benda lain yang buat dulu

Sampai…lampu kat area ni tutup pula..

Niat di hati setelkan form2 dengan font yang amat kecil dan banyak itu terpaksa dibatalkan

Dahla rabun….bertambah rabun nanti..

 

Sedang khusyuk melayan laptop, suddenly Nunu bersuara

Nunu : Ko penah round2 kat sini? Apa lagi yang menarik *kat sini?

*Kat sini ialah di Kelana Mall….iaitu tempat yang dibangga-banggakan oleh penduduk Kelana Jaya

Saya : Nasi Ayam Periuk Besar

Nunu : Kalau aku makan kat situ tak sedap, siap la ko!

Hhahahaa..mana ada aku cakap sedap ke tak. Ayam!Taste lain2 kot..

 

Nunu : Ko tengah buat kerja ke?

Saya : Sengeh sambil teruskan menaip tanpa mengeluarkan sebutir kata

Nunu : Mana ada orang buat kerja muka macam tu

Hhahahhaha ( Gelak lagi)

 Sememangnya memang tak buat keje la wehhh..Kalau buat keje, muka masam sampai orang malas nak tegur. hak hak

 

Tetibe nak bebel pasal makan..

Berdasarkan statistik bulan puasa..tahun ini hanya 2 kali makan buffett. Puasa kali ni tak semewah puasa lepas. Kenapa? Kenapa?

Sebab semua orang tengah seip.

Semua orang tengah seip sebab………………..

(sila penuhkan ayat tersebut dengan alasan masing2)

One thought on “Gatal sebab tu Garu

  1. buat keje konon!!
    yer yer bawak external Num keypad tu tp bukannyer gune pon.
    muker ko tersengih2 tu aku mmg dah agak ko hapdet blog..ayam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s