Posted in Take A Break

PROMOSI HEBAT!!! Cik Kin oh Cik Kin..

Saya dengan rasminya telah menjadi Kaki Promo untuk blog Cik Kin

Cik Kin..ohhh Cik Kin..Sila beri diskaun untuk saya dan pembaca dari blog saya wohhh (macam ada ribu-riban je kan…)

Kenapa perlu click di sini?

Salah satu sebab utama, sekarang H1N1 sedang menular.. Jadi, duduk diam-diam depan laptop dan boleh shopping dengan selamat di Kedai Cik Kin

One thought on “PROMOSI HEBAT!!! Cik Kin oh Cik Kin..

  1. Hye..terima kasih la sebab tolong promote Kedai Cik Kin..
    kepada para pembaca blog ni..
    sila la singgah menyinggah kat Kedai Cik Kin..
    byk item2 yg menarik n hot2 belaka…
    mai singgah mai…

    p/s: Cik Takako…Cik Kin akan pos kan teh ais tu as promised okay..?

    Thanks uolls..

    salam shopping,
    Cik Kin~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s