Posted in Monologue

One day will make a lot of difference

Ting tong Ting tong

Weekend lepas pegi Intensive Revision Class..Dengar lecture sampai rasa dah overload dengan term-term..6 jam dengaaaaaaar je..Bile hari keiga lecture dah jadi macam bullet train..Mana nak dengar..Mana nak tulis.Ceyyy..MP4 dah full dengan lagu. Ishh..sepatutnya delete semua lagu before pegi kelas..Ni balance ada 15 minit je apehal..

Dang! Exam nak dekat sangat..Cuak arrr…Ni paper first time amik.

Malam tadi ingat nak study. Tapi…….terbaring pastu terlena sampai pagi. Melampau macam tak sedar diri nak exam. Sigh. Pastu, suppose breakfast dengan PPG tapi jaga-jaga dah tak sempat dah. Masuk ofis lambat hari ni. No one cares tapi tak best la kan.

Apa nak jadi..Macam ni tak kene..Tu tak kene..Owhh..Ketidakstabilan hormon dijadikan alasan. Mungkin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s