Posted in Happy Family

Mother’s Day

Hari Ahad ialah hari ibu dan mak call ‘pancing’ dengan makanan yang sedap-sedap. Adik juga dah pesan buku Eclipse..Ija dah belikan okay!!!. Aktiviti BBQ di rumah yang memukau.. Kakak yang jumpe sekejap sangat hari tu. Abah dan Mak adalah sebab paling utama kenapa nak balik rumah.

Sepatutnya pulang ke rumah semalam. Tapi, macam kejap sangat. Jadi, terus tak jadi. Kalau dah sampai rumah Sabtu malam jam 7 dan perlu balik ke Kelana Jaya hari Ahad jam 9 pagi..Banyak kali la fikir nak balik ke tak. Sekejap nak balik.. Sekejap tak nak balik..

Akhirnya keputusan di ambil, TAK BALIK.

Bukan nya ada hal minggu ini tapi disebabkan duration di rumah sangatla sekejap, dan perlu balik KL naik bas dan sorang-sorang pula..cancelled

Duduk di rumah dan untuk meng’remedy’ hati yang bersalah, baca buku saja di rumah. Perasaan lebih selesa. Tak balik ke rumah pun tak apalah. Minggu depan boleh balik. Hoyeahhh..

 

Ni study ke?? “Mak, ija break kejap…Dah study 4 chapter dahhhhh weekend ni.”

 

Nak exam kurang sebulan lagi. Aktiviti ‘kemasyarakatan’ cuba dikurangkan ke tahap yang minima.

 

 

SELAMAT HARI IBU,

xoxo

ija

One thought on “Mother’s Day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s