Posted in Life Story

Si hitam yang seksi

 

 

cage

Cage kau kosong yer..Mana pegi weh?? Mentang-mentang takde sapa nak kurung kau balik..

Sedang aku melayan laptop, kau melakukan onar terhadap Nina. Dia asyik terkejut je dengan kau yang suka kacau. Hehe. Takpe, sebab dia baru dengan kau, memang kau ice-breaking dia cukup-cukup. Pantang Nina duduk senyap-senyap kat permaidani, mula lah kau berlari pecut ke arahnye tanpa sebab. Atau kau sengaja menempek pada Nina tanpa alasan kukuh…(buat-buat manja konon..)

kaki ke tangan?

Dan kemudian, Elia datang lalu menyuakan tangan ke arah kau..(mahu mengusap kau saja aku rasa..) Tanpa menoleh kiri kanan, sepantas kilat kau pergi ke arahnya.

ouch

Woiii… Tangan elia bukan makanan.

Tapi, yang kau keluarkan kuku kau kenapa?

scarss

Isk..Sakit tahu? Kenapa-kenapa? Sudah lapar ker?

Elia yang suka layan kau pergi tengok kawasan jajahan kau. Stok makanan sudah habis rupanya..Dengan penuh sifat keibuan, Elia refill balik dry food dalam bekas. Dan aku tak sempat snap gambar kau. Tulah, kau makan lahap sangat..Dan yang aku sempat snap ialah gambar bekas makanan tanpa kau..

food

Sesudah kenyang, seperti biasa, kau terbaring kemalasan.

lazy sally

Muka kekenyangan kau buat aku kenyang sama.

love papers

Walau aku sengaja cari pasal dengan kau, kau hanya menggapai tangan mu sahaja.

Dek perut penuh hingga tidak terdaya untuk bangun lagi..

wohaaa 

Pose seksi kau

salem

Eeeeuuuuu…Oucchhh..

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Si hitam yang seksi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s