Posted in Foodylicious

Inikah namanya?

Aku mengalami masalah tidak dapat menahan nafsu makan Pagi tadi sudah makan nasi lemak. Bajet taknak makan tengah hari. Tapi, atas desakan team lunch yang sangat best, aku tewas juga. Amik…Asam laksa semangkuk..Dan selepas 2 jam kemudian, aku rasa macam nak makan lagi. Milk chocolate digestive yang ada atas meja panggil2 aku…….Ye, aku pasrah aja lalu bukak plastic dan makan.makan. dan makan. Oh, dah tiga keping.

Aku boleh je makan untuk keping yang keempat.

“Jat, tenang jat.. Makan banyak2 pun, akan still lapar lagik.”

Apa dah jadi dengan perut aku??

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6 thoughts on “Inikah namanya?

  1. haa..doa mkn dh bca..
    tp doa slepas mkn msti xbca nih..
    hehehee..

    p/s:nk nsihat org..aku pn kdang2 mis gak bca doa2 nih..hahahaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s