Posted in Foodylicious

Sarapan pagi seawal jam 8

Hari ini semangat nye lain macam untuk ke ofis. Mana taknye, semalam petang sudah plan dengan Nurul dan Indah untuk breakfast bersama-sama. Mula-mula itu hanyalah cadangan sahaja. Tetapi setelah di cabar oleh Kay, memang kitorg kene prove juga. Kalau breakfast tak jadi, Kay akan gelak kuat-kuat pada kitorg bertiga.

Sebenarnya bukan nye nak sangat breakfast kat luar. Tapi, Kay dah bakar-bakar, dah racun-racun…Mana tahan..Lalu, seawal jam 8 pagi sudah berada di perkarangan tempat letak kereta. Aku naik on laptop semua, lalu turun.

Nurul drive menuju ke kedai Kayu di Dataran Prima.

kayu nasi kandar

Standard menu masyarakat Malaysia untuk sarapan pagi; Roti canai dengan Teh ais.

teh ais dan roti canai

Memang sempat berposing sebab nak tunjuk bukti pada Kay.

 

us

Kami sms dia, namun dia tak reply. Berkemungkinan besar, dia sedang tidur. Ye la. Mana ada orang datang awal-awal hari Jumaat. Ofis kosong sebab kebanyakannya masih cuti.

Sebelum jam 9 dah sampai ofis balik. Puas hati sebab kenyang dan berjaya untuk datang awal ke ofis.

Dan paling penting, kami bertiga akan gelakkan Kay..

3 thoughts on “Sarapan pagi seawal jam 8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s