Posted in Bunch of friends

Keep in Touch!!

Aku dah kene sound sebab lupa member

Dah banyak kali juga kawan lama merajuk dengan aku

Sebab..

Aku jarang call

Aku jarang juga sms

Aku jarang chit chat di YM

Aku tak wish hari-hari penting mereka

Aku tak update perkara besar yang berlaku dalam hidup mereka 

 

Aku nak diorang tahu

Aku bukan lupa mereka

Aku ingat

 

Aini, Zade, Bear, Ayu

Thanks sebab selalu je layan aku baik-baik.

Thanks sebab ingat kan aku supaya keep in touch.

Thanks sebab masih mahu jadi kawan aku sampai sekarang.

 

 Gambar kat bawah ni dah lama dah. Tahun 2002 tak silap. Happy betul semua orang…

bbq

gema-muzika

2 thoughts on “Keep in Touch!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s