Posted in Life Story

Kekangan masa maka tiada entri

Fuh.

Lagi 3 hari nak exam.

Sori.

Tak sempat update.

Lepas-lepas ni ada.

Selamats

 

 

p/s : Doakan la aku lulus paper kali ni…ntah berapa kali dah repeat😦

Thanks

One thought on “Kekangan masa maka tiada entri

  1. salam..

    takde apa yang perlu dimalukan kalau kita buat professional dan seat exam berkali-kali.. perkara biasa. tu namanya cabaran bila kita belajar course ni.

    sebenarnya bukan kira banyak mana kita seat, tapi mcm mana sabar dan kuat semangat nak berdepan semua ni berulang kali.

    rezeki kau akan tiba juga,dik. syaratnya jangan putus asa. tu je. pecaya cakap akak. bila kau dah qualified nanti kau akan rasa berbaloi apa yang ko buat selama ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s