Posted in Happy Family

Rilek dan cool seperti biasa.

 

Esok SPM. Aku tak pasti paper apa. Tapi, mestilah paper Bahasa Melayu dulu kan? Paper core start dulu. Itu 8 tahun lepas. Tahun ni, sama ker? Tak pulak aku tanya paper apa masa call adik bongsu aku, Firdaus. Dia pun dah nak tido. Pukul 10.30. Mesti mak suruh tido awal.

Aku wish good luck. Dia cakap, OK. Aku tanya, taknak tdo lagi ker? Dia cakap, Nak tdo la ni. Owh..Tdo2..Esok kene fresh2 pegi sekolah amik exam.

Seperti kebiasaan, aku call dia, kitorg xkan cakap lebih dari 2 minit. Dia bukan budak suka bergayut. Cakap bila perlu. Tu bajet2 macho ke apa aku tak tahu. Haha. Tapi, bile balik rumah, dia suka sembang dengan aku. Aku sakat dia. Kadang-kadang dia layan kan aku. Kadang-kadang buat ketat jugak. Ikut mood dia.

 

Mohd Firdaus Bin Kamarudin, Good Luck =)

Satu hari ni aku mati kutu. Handphone kene blocked dah. Tu la. Baru tahu macam mana perasaan gelabah bile tak boleh nak buat call. Sengsara jugak. Aduhhh.. Tak de masa, malas dan tak alert sampai kene bar. Bukan aku gayut pun. Credit limit tak cecah lagi. Tak guna 30% dari credit limit pun dah x leh nak buat call dah. Aisehh..Sebab nye, lambat bayar.

Kepada kawan-kawan, sorry. Aku macam sombong sebab tak reply message atau return call korang. Tak sengaja nih. Nanti dah ok, aku reply apa patut.

Bil2 rumah sewa, aku tolong bayar. Nana dah letak kat beg aku semua bil dari minggu lepas, still aku x buat apa lagik. Aku tengok jer pastu letak kat tepi. Jangan semua kene potong nanti sebab aku dah la. Elektrik, Air, Telefon, Astro. Uish..Macam tak boleh nak duduk tenang nanti. Okay, aku guna Online je.

Esok gua kasi setel semua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s