Posted in Bunch of friends

Pasangan dua sejoli

Sekarang jam di laptop Huda tepat 11.08 malam. Wah. Dah nak tengah malam. Paling best, aku pakai baju kurung yang dipakai dari pagi tadi. Maknanya aku tak mandi lagi. Buruk perangai. Hmm..

Kejap2. Tengah tunggu turn laaaaaa..

Lepas balik keje, terus shoot pegi Mid Valley. Michelle msg ajak jumpe. Dia nak wat small gathering untuk budak Mad Jiwa. Aku terpikir dah lama tak keep in touch dengan diorang. So, pegi je la. Aku taknak balik rumah lagi sebab tak boleh tengok TV. Mati kutu. Argh.

Jumpe kat MCD patutnya pukul 7 tapi aku sampai lambat sket. Federal jem, biasa la. Aku redah jugak. Nana teman aku.

Michelle, Chitraa, Maria, Alin, Eli, Shukri, Azirul, Chaman and Meme. (Teruknya, ada yang aku tak ingat nama penuh diorang..Erk…)…Dah 8 tahun tak jumpe. Lama giler. Patut ar pun.

Semua dah excited nak kawin. Aku dapat 3 kad jemputan. From Chitraa, Maria and also Syukri&Alin. Congrats to them. Semoga majlis berjalan lancar. Actually, tarikh tu sama dengan wedding kawan2 kat area Perak. So, aku tak decide lagi nak pegi yang mana…

Umur dah 25. Standard la kawan-kawan sebaya nak move one step ahead. Dah bersedia, ada calon yang sesuai, duit cukup…apa lagi yer…

Aku?…Erkkk….Aku mandi dulu…tata

One thought on “Pasangan dua sejoli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s