Posted in Working is my hobby

Tak boleh blah!

Aku semacam tidak boleh tahan lagi. Kerja banyak macam aper aje. Lepas tu ada due date. Macam tak boleh nak habis. Ingat sikit ker? Aku dah habis laju dah buat keje ni. Tapi, macam tak efektif pun.

Ah. Marah diri sendiri.

Aku tak pandai  nak multitasking lagi buat masa sekarang. Semua benda baru. Kene belajar dari basic.

Apa yang aku buat sekarang, kene refer2 yang lepas lepas lepaasss.. Kat situ pun dah amik masa..tu baru nak cari. belum tengok2 lagik.

Jadi, rasa seperti mahu terbang dari tingkat 16 ni aja. Tapi tak boeh kan?? Kalau terjun, uish…terus tak datang keje sampai sudah. Amal ibadat tak cukup lagi. Tak boleh. Tak boleh.

Semacam mahu capai kunci, touch tag, tekan lif, turun ground floor, jalan kaki pegi kat parking, pastu…….start kereta. then, terus blah.

Hati ni meronta ronta

Isk

Mana boleh sekarang. Kene tunggu lagi 3 jam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s