Posted in Bunch of friends

Say Goodbye.To AIZAT!

Fullamaaakkk…Kat TV, tak tau la citer apa skarang ni. Tapi suara Nora dengan Vince memecah suasana. Lagu Di Persimpangan Dilema..Erm..Kenapa boleh layan lagu ni?? Budak2 rumah sudah tidak tahu mahu buat apa la ni.

“Hanyalah Tuhan saja, bisa menentukan semua..Kesabaran daku menantimu…”

Sorang2 merosakkan lagu ni…Ish ish.. 

Termasukla diri ini. Aku senyap2 dalam bilik dari tadi lagi. Sebenarnya ada projek. Haha. Aku korek2 balik CD yang dalam simpanan. Memang nak cari satu CD ni pun. Lepas tu, jumpe CD gambar yang aku burn 2, 3 tahun lepas.

Datanglah idea untuk menulis blog ini. Maka entri ini ditujukan khas untuk AIZAT ISHRAFF (Ejat). Aku tau, dia tak baca pun blog aku. Tapi, saja2 nak tulis. 

Tengah hari tadi, Ejat msg. Cakap dia nak fly g Dublin Ahad ni, sambung Degree. What??? 2 hari nak pergi, baru arini msg. Bertuah betul budak ni. Dia cakap kalau aku tahu 2minggu lepas pun, bukan aku boleh buat apa2 pun..hehe. Ye laaa.

2tahun lepas, agak close dengan dia. Lepas tu, aku stay KJ..dah jarang dah contact. Cuma msg sekali sekala. Dah takde lepak kat Kedai Kopi atau Murni dah la lepas ni… 

 

 

 

Take care Bro!! Good Luck in Dublin😉

One thought on “Say Goodbye.To AIZAT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s