Posted in Places everywhere, Working is my hobby

Closing time.

Awan hitam. Hujan lebat. Aku stuck kat dalam ofis. Payung dalam kereta. Malas nak basah kuyup keluar pegi lunch. Duduk diam2 la. Perut lapar, aku sumbat biskut sudah.

Termangu depan laptop. Baru rasa dapat bernafas masa ni. Buleh ka?

Dulu tak boleh bayangkan closing macam mana. Ye la. Bile Ally cakap dia tgh setelkan untuk closing, aku x peduli pun. Tapi, Buat2 faham. Sekarang, aku baru rasa. Orang lain bergumbira di akhir bulan, sebab dapat gaji, keluar sana sini, aku kalut. Haha. Baru la betul2 tahu keadaan closing. Naaaah. Rasakan.

 

Hari ni dah Selasa. Bahang Bukit Tinggi, Indonesia makin terasa. Kawan2 semua termasuk aku..memang teruja nak belanjakan duit yang penat disimpan selama ini. Macam2 dah list. Tapi, xtau jika sangkaan aku meleset tentang Padang. Tunggu saja bile kaki berpijak di sana.

Yehaaa…

One thought on “Closing time.

  1. hahaha..yer..mari kita saksi kn bape byk kita spend..huhu…tp cmne nk escape from kje ni jat…time ni la byk keje…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s