Posted in Bunch of friends

BestFriend.AiniSarahAzlan.

aini sarah: sehat je
aini sarah: bz sgt ke?
me: skang dah x bz sangat
me: tp still ada job
me: life cane?
me: senyap aje
aini sarah: ko yg snyp
aini sarah: mcm dh lupe aku
me: xla..
aini sarah: bz sgt kn…………………..
me: b4 ni mmg bz
me: ko pon tau kan…
me: bulan 7 macam disaster aje

aini sarah: aku msg ko kt ym,kejap je pastu ko trus offline
me: ha..kadang2 aku kuar tetibe kot
aini sarah: errmmm…
me: g jmpe auditor
aini sarah: watever la

 

tu part of my conversation with someone called best friend

Dear Aini Sarah Azlan,

if u read this, i really really hope that u could understand my situation..

Bukannye tak nak contact…tapi betul2 busy.. (alasan yg x boleh di terima pakai ker?..Argghh..tapi..ini lah hakikat)..Ko pun ada experience keje dengan audit firm kan? mesti la tau betapa kalutnye keadaan kat office bile bulan jun & jul. Aku cuti 3 minggu masa bulan jun. So, betapa banyaknye keje nak kene cover. Keje aku…keje aku. xde sapa nak tolong sebab org lain pun ada keje masing…

aini sarah: aku x pnh lupe ko pon
aini sarah: tgk le emel2 ko
aini sarah: aku msti forward evn ko x reply aku

Email yg ko forward kat aku..aku baca..tapi aku x reply pulak..Bukannyer tak nak reply, tapi x sempat.. (sigh…satu lagi alasan..)..kadang2 aku ada jugak forward kat ko email kan? Bukannye takde langsung…huhu

SMS yang ko anta kat aku..pagi2…tapi bile petang aku baru reply…Ko terasa sebab aku reply lambat…Again..sorry…Aku mmg x sempat ari tu..

“Good FRIENDS are hard to find, harder to leave, and impossible to forget. You can only go as far as you push.”

 

Kita bukan nye kenal semalam………Dah lama..Many things we’ve been thru together.

 + Study sama2Subjek FA..MGT..ECO..semua subjek la sepanjang dip..(ingat x Lecturer ; Puan Mazlin penah cakap muka kita sama??..sebab kita macam belangkas..kalau aku ada, ko pun mesti ada)..

+ G class sama2..sebab dari Part1 sampai Part6 kita ditakdirkan satu class.. ko dok sebelah aku utk semua subjek😉 setiap hari pun ko tunggu aku depan bilik sebab nak jalan sama2 walaupun kadang2 class tu kat bawah bilik aje..

+ Outing sama2kat CS..kat Penang..kat mana2 aje la..seronok masa tu..walaupun naik bas lompat2, teksi yang cabuk, tapi mmg best sgt.. 

+ Makan sama2..kat Dining, cafe atau kedai siam kat depan Uitm..dengan Bear, Zade & Ayu (plus Ina, watie, Syima, Po’ken, Faie……etc)..wp ada kawan2 lain, ko ada…aku pun ada…ko x penah tinggalkan aku kan??? huh…sedey plak tetibe…

+ Berpanas, berhujan, berpayung sama2…g class or balik class…..best la sebab ada org lipat payung utk aku setiap hari….

 

 Aini Sarah,

A BEST FRIEND is like a four leaf clover, HARD TO FIND and LUCKY TO HAVE… And here, i just want u to know that..i’m lucky to have u as my best friend. Even many things dah berubah…tapi kita still best friend kan??

Aku kenal ko..Ko pun kenal aku..Jangan la ko fikir aku ignore ko…Aku x lupa ko la..3 tahun sama2…Macam2 benda share together…I’m sorry.. Sometimes, aku terleka…Sorry sebab buat ko terasa..Sorry sebab aku reply SMS ko lambat..Sorry sebab aku x reply email ko. Sorry sebab aku macam biskut bile online masa office hour..

Good friends are like STARS ..You don’t always see them, but you know they are ALWAYS THERE!!

 

Aku sayang ko!!

 

 

Muaahsss

Ijatz

2 thoughts on “BestFriend.AiniSarahAzlan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s