Posted in Working is my hobby

Ayam ku..Itik mu..

aku..

hangin satu badan

jenuh aku soh client adjust account dia

tapi…mende lain yg aku suruh..mende lain yg dia buat

then..aku soh dia adjust yg dia silap tu

dia adjust mende lain

account dia lagi ar salah

semakin parah

aku pun x tercakap apa dah

rasanya aku dah guna simple word

tapi dia tak paham2 gak

tension aaar

cane aku nak cakap lagi

tolong..tolong..

tapi aku 

bertahaaaan

aku pun tulis adjustment and fax

ada la 10 kali dia call aku arini

fax ntah baper byk keping

 

ya allah..

tercabar sungguh kesabaran aku

aku cakap ni, dia wat tu

macam ayam dengan itik..

 

korang nak tgk aku rasa camne x??

umpama macam kat bawah ni

huhu

 

rasa aje camtu

tapi cam ganas sangat aje kan?

uish

 xde la nak hempuk muka kat keyboard kan

agak2 la

haha

 

dengan sisa2 kesabaran yg ada..

aku mampu tolong dia

alhamdulillah

at last, semua setel

aku terasa seronok utk seketika

😉

 

 

~hidup ini indah bile orang faham apa kita cakap

One thought on “Ayam ku..Itik mu..

  1. hahah…memang t’cabar keimanan….klu sy xta cmne…

    sbb nye antara kami sume cik ja la yg plg kuat sabar…huhu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s