Posted in Movie Buff

You’re Under Arrest!

“aku nak basuh baju”..Elle mumbling sorang2
“pegi la..” gue sampuk
 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…
Tetibe Elle menjerit
Terkejut la wei
Gue & Hude melopong
Apehal pulak???
“Apesal elia?..” huda tanya
Elle kelu..Muka dah lain..
Ni lain x bukan la ni..
“Tikus dalam mesin basuh ker” gue tanya
“Ada baju ke dalam tu? ” gue tanya lagi
Sep baik baju tak letak lagi
 
 
“So…huda..Ko setelkan la..Sape lagi yang paling berbakat selain ko”
Gue, nana, elia… geli
Huhuhu
Huda la satu2 nya harapan kami
———————————————————————————–
First2 kene sediakan alat2 untuk memberkas sang penjenayah (Cik Tikus)
 
Gam Tikus dengan Kayu
 
Berani dia yer..Aku rasa dia terjatuh..mmg cari nahas la..eee…cuba usya betul2..panjang ekor dia
 
Dengan penuh cekap dan berdedikasi…huda berjaya menangkapnyer..
Maaf yer..gambar huda tak leh di expose kat sini
Walau pun dia nak…tapi nana x bagi
No No No
hahaha
 
Yes…akhirnya kami semua selamat😉
——————————————————————————
Thank you Huda…
Pasal mende ni pun boleh jadi bahan.
Ni aku boring sangat la ni..
Diorg semua ada aktiviti
Aku terperap aje kat umah
Saja menikmati weekend la konon..haha
Nana & Nick : Serdang – visit member sekolah diorg kat Hospital Serdang
Huda : Subang – main paintball dengan colleague..(teringin seh..nak ikut….harapan aje la.huhu)
Elia : Di sisiku..hehe..Dia layan laptop gak..Tapi jap g dia nak g Giant..Cari barang baby..
Asma : Office..busy dengan keje
Hawa : Rumah – jaga Adam..sian..dia sakit
.
.
.
Petang tu, bile Nick n Nana balik..dia ajak kuar..Ala..malas la..Tapi Nick ajak gak teman dia bersosial.haha…KLCC – i’m coming.. Member Nick (Fahmi) dah siap2 beli tiket wayang..so, lemah lah bile dia cakap camtu..okay.terus on.haha.. Layan Batman The Dark Night..menarik2..serious..saper2 nak tgk movie, rasanya korang patut ar tgk citer ni..dari awal sampai abis bapak best!!! tu je gue boleh cakap…
~masa saya bersama kawan2 baru di KLCC

2 thoughts on “You’re Under Arrest!

  1. Nina…ko memang saksi penting..time ko datang umah, ada plak ‘tetamu lain’ yg sibuk2 gak..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s