Posted in Places everywhere

Road Hogging by Road Hoggers

Road hogging?Road Hoggers?..Apa tu?…

Mai sini nak habaq : You are driving in an area with a speed limit of 90km/h.You are on the right lane or the so-called fast lane, doing 90km/h. Then suddenly you spot a car in front of you doing about 60km/h or slower.

What will you do? – Flash your lights? Honk the driver?…Anything else???

So to define road-hogging: Road-hogging is basically :

– driving slowly on the fast lane of a road
– blocking other drivers 
– slowing the whole traffic.
 
Kenapa citer pasal road hogging???..Actually, petang semalam drive dari Lumut-KL-KJ…Jumpe la dengan road hooggers..Hmpphh..

“Kalau nak bawak slow…boleh tak drive kat left lane???”

Kita yg sedang speed suddenly kene brake mengejut because of these road-hoggers , dengan sesuka hati will turn into the right lane. And most of the time, they don’t look at their mirrors bile memotong.

Bahaya babe.. seriously..

What will u do if this happen to u?…Stay kat belakang kereta tu?..Or…Turn to left lane and memotong? Tapi..kita boleh ke memotong ikut kiri?

Ini juga bahaya saudara dan saudari..
Tapi itu yg selalu kita buat bukan?

4 hours n 40 minutes..Aduh..Bosan….Dengar lagu sampai x larat nak dengar dah.tangan asyik dok tukar channel ajer..Nyanyi sampai x larat..Haha… Along my way ada 6 road blocks.. ENAM babe..Sabar je la..Kalau satu dua boleh terima lagi.Tapi nak wat cane kan..they do their jobs..erm…ye la..Alhamdulillah, selamat sampai akhirnya..
So, the best way to solve this matter…I think drivers should have driving etiquette…Dont be so selfish when ur on the road..Sabar selalu..
 
~Hidup ini indah bile orang memandu dengan sopan

2 thoughts on “Road Hogging by Road Hoggers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s