Posted in Bunch of friends, Movie Buff

Cinta tak datang hanya sekali

 

Bisikkan pada bulan

Kembalikan temanku

Kekasihku, syurgaku

Tanpa dia malam menemaniku

Sepi memelukku

Bulan jangan biar siang biar alam ini kelam

Biar ia sepi sepertiku 

Itu adalah bait bait dari sepi the movie…Semalam movie tu baru kuar…and hari ni terus je tgk…Pagi tadi bile bangun memang x larat sangat…Sakit kepala..Tapi sebab dah janji dengan my fren…kena g gak..Lagi pun dah plan lama dah..Thanks to Zamey…Peneman setia bile tgk movie melayu..Worth it la(tambah-tambah bile org belanja kan?? )…

Balik tu tapau Cinnabon..1 box for me…another one for Zamey…Plan nak main bowling, tapi mmg x larat.. Karang bola bowling tu terhempap kat kaki ke..sape nak jawab??..So…balik terus la..

stop kat sini………kepala dah berat..time to get a rest..

 

~hidup ini indah bile kita punya teman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s